GRATIS FRAKT OG GRATIS TILBAKE BESTILLING OVER 3 VARER. SALG SPAR OPPTIL 90% AVSLAG

Om oss

Vi er et profesjonelt og pålitelig online kjøpesenter som tilbyr en rekke varesalgsprodukter til fornuftige priser og sender dem over hele verden. Som en global nettbutikk har RAYBAN utviklet langvarige bånd med fabrikker, distributører og varehus i hele engrossamfunnet. Vi eliminerer unødvendige kostnader og leverer lavest mulige priser til kunder over hele verden. Vårt mål er å gjøre hver enkelt av våre kunder tilgang til sine favorittprodukter til den laveste prisen. Vi forstår at alle kunder har forskjellige behov angående prisene og kvaliteten på produktene, så prisene på våre produkter er satt er basert på den forskjellige kvaliteten på våre produkter. Vi er opptatt av å gjøre at alle kunder kan kjøpe det de virkelig trenger når de er på RAYBAN, og liker å shoppe tid.

RAYBAN tilbyr utmerket, omfattende kundeservice hvert steg. Før du bestiller, må du foreta sanntidsforespørsler gjennom bruk av vår live chat. Når du har kjøpt, er kundeservicerepresentantene alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål gjennom nettstedets enkle billettsystem. Handle med selvtillit og spar med RAYBAN!

Vi bruker DHL, EMS og UPS, etc. for å levere produktene til større destinasjoner, som USA, Europa og Australia, på bare noen få dager, noe som gjør det praktisk for deg å få engrosbestillinger. Vi har fokusert på å kombinere den beste kvaliteten, den nyeste stilen sammen med de laveste prisene på viprbstore.com. Vi har alltid prøvd vårt beste for å gi kundene våre en hyggelig online handleopplevelse. Vi vet at kvaliteter, priser, leveringstid, kundeservice er det du bekymrer deg mest for. Dermed legger vi stor vekt på alle disse fire faktorene for å gjøre oss til en kundevennlig nettshopping på nettet.