GRATIS FRAGT OG GRATIS RETURER BESTILLING OVER 3 VARER. SALG SPAR OP TIL 90% FRA

Privatliv og sikkerhed

Velkommen til vores online butik. Vores mål er, at du føler dig lige så komfortabel med at bruge vores hjemmeside, som du handler i dit lokale indkøbscenter. Hver gang du køber produkt (er) fra vores websted, tager vi spørgsmålet om sikkerhed alvorligt. Hver gang du indtaster dit kreditkortnummer, dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger, når du handler, bruger vi industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi for at forhindre, at oplysningerne opfanges.

Vores forpligtelse til privatliv

Dit privatliv er vigtigt for os. For at holde dit privatliv sikkert, giver vi denne meddelelse, hvor vi forklarer vores online informationspraksis og valg, som du kan træffe om den måde, dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse let at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert punkt, hvor der kan anmodes om personlig identificerbare oplysninger.

De oplysninger, vi indsamler:
Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på vores websted. På nogle sider kan du bestille produkter, fremsætte anmodninger og registrere for at modtage materiale. Typerne af personlige oplysninger, der indsamles på disse sider, er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, kredit- / betalingskortoplysninger. På nogle sider kan du indsende oplysninger om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave online og vil have den sendt direkte til modtageren, skal du indsende modtagerens adresse. I denne situation er de indsamlede personlige oplysninger navn, adresse, telefonnummer.

Den måde, vi bruger information på:
Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv, når du afgiver en ordre for kun at gennemføre denne ordre. Vi deler ikke denne information med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre. Vi bruger de oplysninger, du giver om en anden, når vi afgiver en ordre til kun at sende produktet og for at bekræfte levering. Vi deler ikke denne information med eksterne parter undtagen i det omfang, det er nødvendigt for at fuldføre denne ordre. Vi bruger ikke-identificerende og samlede oplysninger til at designe vores websted bedre og til at dele med annoncører. For eksempel kan vi fortælle en annoncør, at X antal individer har besøgt et bestemt område på vores websted, eller at Y-antal mænd og Z-antal kvinder udfyldte vores registreringsformular, men vi ville ikke afsløre noget, der kunne bruges til at identificere disse individer. Endelig bruger eller deler vi aldrig de personligt identificerbare oplysninger, der leveres til os online på måder, der ikke er relateret til dem, der er beskrevet ovenfor uden også at give dig en mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne ikke-relaterede anvendelser.

Vores forpligtelse til datasikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, opretholde datanøjagtighed og sikre korrekt brug af information, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Sådan får du adgang til eller korrigerer dine oplysninger:
Du kan få adgang til at gennemse alle dine personligt identificerbare oplysninger, som vi indsamler online og vedligeholde ved at sende os en anmodning skriftligt til den adresse, der er angivet på Info-siden. Vi bruger denne procedure for bedre at beskytte dine oplysninger. Du kan rette faktuelle fejl i dine personligt identificerbare oplysninger ved at sende os en anmodning, der på en troværdig vis viser fejl. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed tager vi også rimelige skridt til at bekræfte din identitet, inden vi giver adgang eller foretager rettelser.

Sådan kontakter vi os:
Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer omkring disse privatlivspolitikker, bedes du sende os en e-mail eller kontakte vores kundeservice online.